LIVRARE

LIVRAREA

Cu siguranta esti nerabdatoare ca produsele comandate sa iti ajunga cat mai repede. Magazinul www.jiva.ro ofera posibilitatea livrarii produselor comandate prin curier.

Termenul de livrare este intre 1 - 2 (24/48 h) zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii de catre noi.

Coletele vor fi livrate la adresa specificata in formularul de comanda, in intervalul orar 10:00 - 15:00.

Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau de sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Mai multe informatii despre termenii de livrare iti vom comunica la momentul confirmarii comenzii, in functie de ora si volumul celorlalte comenzi. Comercializarea produselor din magazinul www.jiva.ro se face exclusiv pe teritoriul Romaniei.

Costul transportului difera in functie de valoarea comenzii astfel:

• Livrare prin Fan Courier(curierat rapid):
- 20 lei - pentru comanda cu o valoare mai mica de 200 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului) In cazul satelor aflate la distante mari d eun oras cu centru de coletare, se vor incasa km exteriori.

- GRATIS - pentru comanda cu o valoare mai mare de 201 de lei (pentru comenzile care se afla in aria de acoperire a curierului)

- 80 lei- tarif unic pentru livrarea in Uniunea Europeana, doar cu plata produselor in avans, existand in continuare posibilitatea de retur.


PLATA

1. in sistem ramburs - vei plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul inmanarii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.

 

2. prin banca - plata prin banca se face in avans conform facturii de comanda. Fie faci plata prin depunere la ghiseul bancii la care avem noi cont fie prin transfer bancar, daca beneficiezi de un sistem de online banking. Informatiile necesare unei plati prin banca iti vor fi furnizate de catre noi in cazul alegerii acestei optiuni dar ele pot fi consultate si la rubrica noastra de Contact.

 

3. Plata online.

4. Direct in magazinele din Constanta sau Brasov

 

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru si primesti instant o reducere de 20 Lei (pentru comenzi de minim 200 Lei)
  Produsul a fost adaugat in cos