Returnarea produselor

Daca, din orice motiv, dupa ce ati receptionat comanda, nu sunteti multumita de produsele primite, le puteti returna fara probleme. Dreptul de retur este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice. Este necesar doar sa ne anuntati de intentia duneavoastra pe email (office @ jiva.ro).

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, aveti la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa returnezi produsele. De asemenea este necesar ca returul sa ajunga la noi in maxim 20 de zile calendaristice din momentul in care ne-ati anuntat despre intentia de retur.

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clientilor nostri va vom fi recunoscatori daca ne veti spune motivele returnarii. Va multumim!

De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a face retur trebuie sa specificati si modalitatea de compensare, alegand dintre:
1. inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.
2. primirea banilor inapoi.

1. Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin, atunci noi va vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile lucratoare, in contul dumneavoastra bancar.
- daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump, atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului, sau, in avans, prin transfer bancar.

2. In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati pe email contul dumneavoastra bancar ( si anume: codul IBAN, de 24 de caractere, alaturi de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele) si noi va vom transfera, in maxim 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise catre noi ramburs, nu se primesc.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ati primit coletul initial.

Conditii pentru returnarea produselor:

- sa ne instiintati prin email, in termen de 14 zile calendaristice, de intentia dumneavoastra de a returna unul sau mai multe produse.
- sa folositi, pentru returnare, aceeasi companie de curierat.
- produsul sa nu prezinte semne de purtare, sa nu fie deteriorat.
- produsul se returneaza intotdeauna impreuna cu ambalajul producatorului (cutie sau punga), in aceeasi stare in care a fost primit.
- produsul impreuna cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio forma semne de uzura sau consum!
- in momentul predarii catre firma de transport, produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuiesc impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.
- ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre dumneavoastra orice produs care nu indeplineste intocmai conditiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.
- produsele aflate la reducere finala, nu se mai pot returna.
- produsele din categoria: "lenjerie" nu se pot returna, din motive de igiena.
Nota: Va recomandam sa probati lenjeria intima peste lenjeria dumneavoastra, pentru a preveni contaminarea produsului, in cazul in care doriti sa il returnati.

Jiva Boutique SRL isi rezerva dreptul de a refuza retururile care nu se incadreaza in aceasta politica de returnare.
Exceptie fac doar cazurile in care produsele au defect de fabricatie.

COSTURI DE RETURNARE

Taxele de expeditie ale returului vor fi suportate de catre client.

Adresa pentru returnarea produselor este:
SC JIVA BOUTIQUE SRL , STR POPORULUI NR 55, Constanta, jud. Constanta
Va rugam sa folositi doar adresa de mai sus si nu adresa sediului social.
Pentru orice alte detalii sau informatii, nu ezitati sa ne contactati. Va raspundem cu cea mai mare placere.

In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei JIVA BOUTIQUE SRL la adresa office @ jiva.ro, iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.

Modalitati de asigurare a garantiei:
• reparare produsului
• inlocuirea produsului
• reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative

Recomandari generale privind ingrijirea produselor comercializate de JIVA BOUTIQUE SRL:

1. Se interzice cu desavarsire spalarea produselor in masina de spalat!

 CHIAR DACA ACEASTA SPALA DELICAT :) 

2. SC JIVA BOUTIQUE SRL nu raspunde pentru defectele aparute ca urmare a utilizarii sau intretinerii incorecte a produsului respectiv, precum si pentru disconfortul provenit din purtarea produselor peste o piele deja iritata sau sensibila.

3. Dupa fiecare purtare, produsul se piaptana si se depoziteaza pe un stativ special sau in cutia originala. Pentru a crea conditii igienice de puratre, se recomanda, in cazul perucilor, folosirea a cel putin doua produse alternativ.Nu se foloseste dero, sau alt tip de detergent de haine.  

4. Parul sintetic se spala diferit de parul natural si va rugam sa cititi aceste INSTRUCTIUNI. Va oferim serviciul de mentenanta gratuit daca trimiteti la noi peruca. Dumneavoastra platiti doar taxele de transport

5. Produsele se usuca lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de caldura. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura.

5. Aveti grija la urmatoareloe surse de caldura: cuptor, lumanari,lampa UV

6. In cazul parului natural, NU decolorati produsul cu pudra daca pe acesta nu este specificat experes "se poate decolora".

7. Nu vopsiti parul cu produse pe baza de amoniac.

8. Evitati pe cat posibil fixativul si alte produse de styling care pot deshidrata firul de par natural, iar pe cel sintetic il pot distruge

9. Pieptanati produsele cu periile recomandate de noi si intotdeauna de la varfuri catre baza.

10.Nu dormiti cu produsele. Daca trebuie totusi sa faceti acest lucru, folositi o fata de perna satinata sau achizitionati o bascuta speciala din saten de la ACCESORII.

Daca veti tine cont de aceste sfaturi, investitia dumneavoastra va fi protejata mai multe luni.