peruci naturale constantamagazin peruci naturale

  

 

poze peruci  poze reale peruci naturaleeveniment spinning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buna, eu sunt Cornelia, consilier si manager Jiva Hair Boutique in Brasov. Sunt fericita sa invat lucruri noi care va pot aduce un plus de confort. Imi place sa ajut oameni si acesta este lucrul care ma face sa fiu cu zambetul pe buze atunci cand ne intalnim sau ne auzim la telefon. Toate femeile merita un par frumos si o stare de spirit mai buna.

 

 

 

 

 

Iar eu sunt Iulia , owner si founder al conceptului de cosniliere si mentenanta pentru peruci in Romania. In fiecare zi caut sa perfectionez serviciile pe care le primiti de la JHB. Stiu ca online este foarte greu sa poti achizitiona aceste produse, dar incerc sa va ofer toate informatiile necesare pana sa faceti comanda, pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie  si cel mai bun produs in functie de necesitati. Iar daca totusi nu sunteti multumiti de cum va sta, puteti oricand sa schimbati sau sa returnati produsul.  Incerc sa va pun la dispozitie doar produse de calitate, doar producatori certificati din Germania, Anglia si America. Imi doresc sa ne povestiti experienta voastra cu produsele noastre, doar as aputem evolua si putem sa imbunatatim toate serviciile.

 

 

 

 

 

                                          Str Poporului nr 55 Constanta - pentru programare privata suntati la 0766589390 

                                          Bdul 15 Noiembrie nr 16 Brasov  - pentru programare privata sunati  la 0799584151

Harta Constanta        Harta Brasov

L-V 10-18

S   11-15

Bucură-te și tu de serviciile noastre unice în România și află tot ce vrei să știi despre alegerea și mentenanța perucilor, chiar dacă nu cumperi de la noi. Faptul că ai încredere în centrul nostru de consiliere ne oferă deja satisfacția supremă.

Good Hair Day,
Echipa JHB