INGRIJIRE PERUCI


 

 

 

 

 

 

 

Perucile, extensiile, cozile, mesele, tresele sau alte produse din par natural, au nevoie de ingrijire speciala.

Daca aveti un astfel de produs, trebuie sa stiti ca parul natural nu rezista foarte mult timp fara o ingrijire adecvata.
La fel ca parul nostru, acesta se ingrasa, si se toceste. Firul folosit pentru astfel de produse nu mai are radacina si nu se poate regenera sau hidrata singur. De aceea dupa aproximativ 10-15 purtari ( peste 5 ore o purtare) aceste produse trebuiesc spalate. De cele mai multe ori, produsele se spala daca parul s-a imbacsit, sau ati folosit produse de styling si este prea incarcat( ex. fixativ, ceara etc).


Pasul 1: Pieptanati foarte bine peruca, intotdeauna de la varfuri catre baza. Peria recomandata are zimti rari si metalici pentru evitarea electrizarii. Puteti folosi si un spray de descurcare.


Pasul 2:Umpleti chiuveta sau un vas cu apa calduta, introduceti peruca si folositi un sampon foarte gras si hranitor, ideal pentru par uscat/deteriorat si samponati usor. La noi gasiti sampon special pentru peruci.


Pasul 3 :Folositi neaparat un balsam sau o masca de par si lasati la hidratat cel putin 5 minute. Sa nu va fie teama daca mai cad fire de par. Parul este cusut la baza si de aceea firele mai aluneca, dar asta nu inseamna ca se vor pierde de tot.


Pasul 4:Dupa descurcarea parului cu balsam, clatiti bine cu apa calduta. In cazul perucilor, apa trebuie sa curga in interiorul perucii, pentru a evita incurcarea acesteia.


Pasul 5:Dupa clatire, produsul se pune pe un prosop sa se absoarba apa si se lasa la uscat in mod natural pe un stativ. Dupa uscare, trebuie inceput procesul de coafare. Fie ca e vorba de o peruca, extensii sau coada de par natural, acestea trebuie coafate. Folositi un ser de varfuri sau un balsam fara clatire inainte de a pune placa sau ondulatorul, ori lasati produsul cu bigudiuri peste noapte sa se usuce, pe un cap special.La sectiunea ingrijire par gasiti tot ce aveti nevoie pentru peruca dumneavoastra.


Incercati sa evitati pe cat posibil uscarea cu feonul la temperaturi mari. Placa si ondulatorul trebuie sa aiba reglaj de temperatura.( temperatura ideala fiind de maxim 150 C)
Daca doriti sa vopsiti produsul, folositi o vopsea fara amoniac sau balsam colorat care se aplica dupa fiecare spalare!
Daca va este totusi teama sa va descurcati produsul, sa il spalati, coafati sau vopsiti, Jiva Hair Boutique ofera serviciul de mentenanta. 


 

 

                              

 

 

 

 

 

 

 

SERVICII MENTENANTA

 

 

SPALAT+COAFAT:
PERUCI PAR LUNG..............40 LEI
PERUCI PAR MEDIU............ 30LEI
PERUCI PAR SCURT..............25LEI


VOPSIT+SPALAT+COAFAT:
PERUCI PAR LUNG...........100LEI
PERUCI PAR MEDIU...........90LEI
PERUCI PAR SCURT............80LEI

 

RESTAURARE GENERALA(ADAUGAT SUVITE, DESCALCIT)..........200LEI

 

Mentenanta dureaza 24 de ore. Este recomandat sa aveti o peruca de schimb. 

O peruca sintetica asemanatoare cu peruca dumneavoastra naturala este ideala pentru astfel de momente. La fel ca incaltamintea, o singura peruca purtata zilnic se va uza mai repede. Este bine sa puteti alterna perucile in functie de situatie.